Ilmoitukset

Kaspersky-sovellus näyttää ilmoituksia kertoakseen sinulle erilaisista tapahtumista, jotka liittyvät tietokoneen turvallisuuteen (esimerkiksi haitallisen objektin havaitseminen, sovelluksen tietokantojen päivittäminen tai jos Verkkohyökkäysten esto on pois käytöstä). Ilmoitukset näkyvät näytön oikeassa yläkulmassa ja ilmoituskeskuksessa. Ilmoitusten näyttäminen riippuu järjestelmän Ilmoitus-asetuksista.

Huomaa: Jotkin ilmoitukset eivät ehkä tule näkyviin Kaspersky-sovelluksen asennuksen jälkeisen tunnin aikana.

Riippumatta siitä ovatko ilmoitukset käytössä vai pois käytöstä, tiedot tapahtumista joita esiintyy sovelluksen ollessa käynnissä kirjautuvat sovelluksen raportointiin.

Poista käytöstä ilmoitukset tapahtumista, jotka voivat vaikuttaa tietoturvaan

Ilmoitusäänen poistaminen käytöstä

Ota käyttöön ilmoitukset erikoistarjouksista ja -kampanjoista